Artspot Amsterdam

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 mei vond de eerste editie plaats van de nieuwe kunstbeurs Artspot Amsterdam in Loods 6 aan de KNSM-laan in Amsterdam. 
Artspot Amsterdam, een kleine maar hoogwaardige nieuwe kunstbeurs, vond plaats in het kader van de ‘Art in Amsterdam’-week. Aan Artspot werd onder andere deelgenomen door Gallery 9 met werk van Martijn Duifhuizen.
Van 11 tot en met 15 mei stond heel Amsterdam in het teken van beeldende kunst. Een groot aantal musea, broedplaatsen, kunstenaarsinitiatieven en evenementen verenigde zich onder de vlag van Art in Amsterdam. Art in Amsterdam wilde de hoofdstad gedurende 5 dagen als hedendaagse kunststad op de kaart zetten, zowel nationaal als internationaal. Gelijktijdig met Artspot Amsterdam werd in de RAI de Art Amsterdam gehouden en in de Westergasfabriek de lente-editie van de Affordable Art Fair. De Brakke Grond bood in het weekeinde plaats aan de Amsterdam Art/Book Fair.
Ruim 30.000 bezoekers kwamen op de kunst af. De folders waar onder meer werk van Martijn Duifhuizen in stond vonden gretig aftrek.



Bekijk de foto's bij Gallery 9...

Meer exposities